Nordanvinden

En blogg om vår tågluff i Europa

Eiffeltornet 080713

Publicerad 2013-07-10 18:02:00 i Allmänt,

Idag tog vi oss upp tidigt för att hinna till Eiffeltornet innan de värsta köerna. Det hade dock redan hunnit bli långa köer när vi kom dit men vi väntade tålmodigt och köpte biljetter för att ta hissen ända till toppen av tornet. Utsikten där uppifrån var helt underbar och tack vare det fina vädret kunde man se riktigt långt.

Detta visade sig dock bara vara en av köerna idag. Senare när vi kom till Louvren var kön för lång för att vi skulle orka ta oss in så vi åkte till tågstationen för att boka platser på ett nattåg till Barcelona. Väl där fick vi stå i kö i över en timme men till sist fick vi våra biljetter :-)

Under dagen passade vi på att äta lite franskt också men en baguette till lunch och senare på kvällen åt vi lite ost. Fyra ostar blev det allt som allt, en hårdost , en brieost, en getost och en grönmögelost, alla var utsökta!
/Angelica

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tågluffgruppen

Vi är ett gäng på sex personer som ska åka på tågluff i Europa. Amsterdam, Bryssel, Paris, Barcelona, Monaco, Geneve, Rom, Venedig, Ljubljana, Wien, Prag och Berlin är några av städerna som vi kommer att besöka.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela