Nordanvinden

En blogg om vår tågluff i Europa

Ändrad resrutt!

Publicerad 2013-07-24 23:01:24 i Allmänt,

Att vara ute och resa var mer slitsamt än vi trodde och det är en av anledningarna till att vi väljer att ändra vår resrutt och korta ner resan en del. Vi har nu ett slutdatum på 7:e augusti då vi tar ett flyg från Berlin till Umeå. Vi lämnar Rom imorgon och mellan de datumen ska vi hinna med städerna: Venedig, Ljubljana, Wien, Budapest, Bratislava, Prag och till sist då Berlin. /Angelica P.S. Vi har läst om ytterligare tågolyckor i väst, så önska oss lycka till i öst! D.S.

Kommentarer

Postat av: anette

Publicerad 2013-07-25 14:28:38

Det var den värsta tågolyckan i Spanien på jätte länge det var skönt för en mamma att veta att ni är Italien lycka till i east

Postat av: Rebecca

Publicerad 2013-07-26 20:38:22

Nu var de länge sen man var inne här för å kolla, ni har visst hunnit med en del. På nyheterna rapporterar dom om den där hemska olyckan i spanien, tur att ni är oskadd. Förstår att ni kortar ner resan, när ja tågluffade i tre veckor så tyckte jag de var mer än nog :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tågluffgruppen

Vi är ett gäng på sex personer som ska åka på tågluff i Europa. Amsterdam, Bryssel, Paris, Barcelona, Monaco, Geneve, Rom, Venedig, Ljubljana, Wien, Prag och Berlin är några av städerna som vi kommer att besöka.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela